basisschool Hertog Karel
    Omdat elk kind het waard is!

Team Putkapel

Bij juf Melaney kan je veel spelen en dat is fijn.... Want neen in de kleuterklas zijn wij niet meer klein.... Onze Jules wacht iedere dag op ons .... We knippen, plakken en schilderen erop los.... Dus zet je boekentas alvast klaar..... Tot binnenkort...dan zien we elkaar!!!!!
Hallo vriendjes en vriendinnetjes, Welkom in het klasje van juf Mireille en juf Marina! Bij ons kan je terecht met al je vrolijke, enthousiaste verhalen maar ook voor je kleine en grote verdrietjes vind je bij ons een luisterend oor. In ons klasje gaat spelen en leren hand in hand. Zo spelen we met letters en cijfers, oefenen we de schrijfmotoriek en leren we een heleboel dingen die je overstap, naar de "Grote School", mogelijk maakt. Dikke knuffel, juf Mireille en juf Marina.
Juf Charlotte staat al even in ‘t eerste leerjaar.      De deur staat altijd open bij haar. Houdt van tellen, lezen en zingen. Ook van knutselen, lopen en springen.
Heb je ze al gezien? Juf Anja, juf Riet en juf Katrien. Ook Jules en Ko zijn van de partij. Die maken de kleuters iedere dag weer blij! Met onze laarzen aan, kunnen we op woensdag naar de heemtuin gaan. In 3 klassen spelen is heel fijn! Iedere week poppenkast met Jan en Katrijn. Wie zou daar niet willen zijn?
In het 2de leerjaar vinden we ook juf An terug. Bij haar leren de kinderen hoofdletters schrijven, oefenen ze de tafels , tellen ze tot 100 en wordt er nog veel meer geleerd. Het leuke is ook dat ze heel graag foto’s maakt, dus je kan alle kinderen wel terugvinden op één of andere foto.
Hallo, ik ben juf Pascale. Ik ben de trotse juf van een knappe groep meisjes en jongens van het derde leerjaar A. Bij mij leren jullie niet alleen rekenen en taal maar ook je creatieve talenten ontwikkelen: knutselen, tekenen, zingen, toneel spelen,.... Tijdens de WO lessen duiken we in het verleden, verkennen we de natuur en de omgeving. Ik heb er alvast véél zin in, ik hoop jullie ook!
bijzondere leerkrachten:
juf Annemie katholieke godsdienst
meester Roel zedenleer
juf Betül Islamitische godsdienst
juf Marie protestantse godsdiest
opvangmedewerkers:
keukenpersoneel:
Yolanda
Simonne
conciërge:
Wendy Peeters
1ste leerjaar 2de leerjaar
Juf Marleen wil er graag met jullie een leuk schooljaar van maken.Samen leren, zingen, knutselen en de wereld ontdekken. Ik ben er klaar voor. Jullie ook?
4de leerjaar 3de kleuterklas
meester Stijn turnen
3de leerjaar kinderverzorgster
Hallo. Ik ben Cindy en ga samen met de kleuterjuffen ervoor zorgen dat jullie kindje onvergetelijke dagen beleeft op school.
Hallo allemaal, ik ben Wendy. Mama van 4 bengeltjes waarvan er 3 hier op school zitten. Ik ga dit schooljaar op jullie kapoenen passen in de opvang, en ga er samen met Cindy voor zorgen dat ze een fijne "naschoolse" tijd beleven tot ze worden opgehaald door mama, papa, oma, opa,... Wendy krijgt extra hulp van Yvette en Jasmien.
Wendy
Juf Anne leert de kinderen lezen en schrijven. Na veel oefenen en een portie geduld schrijven en lezen alle kindjes in decemer hun eerste lange nieuwjaarsbrief. In de vele hoeken worden leuke thema’s uitgewerkt en wordt er gespeeld met K’Nex, puzzels, blokken, in de zandtafel, met dino’s…. of mogen de kinderen zich verkleden in de verkleedhoek. Iedereen is welkom in ons klasje, de deur staat altijd open…
Hallo allemaal, ik ben juf Karen van 4A.  Jullie hebben al heel veel geleerd in het 3de. Wat komen jullie dan nog  allemaal te weten in het vierde leerjaar vraag je jezelf vast wel af... Bij wiskunde klimmen we verder tot 100 000, nadien maken we kennis  met de kleinsten onder ons: de kommagetallen. Word jij dé  spellingkampioen? Ook nu blijven we oefenen op alle spellingregeltjes die we voordien leerden. Af en toe hebben we “gelukkig” nog tijd voor  koffieklets, mopjes en dopjes en…… Zelf hou ik enorm van wandelen, koken, muziek en reizen.
Salut, les copains en les copines! Nous sommes juf Bie et juf Silke et nous sommes les enseignantes en cinquième année primaire. Bij ons krijgen jullie de kans om te groeien en te stralen in zelfstandigheid, leren leren, en nog zoveel meer. Jullie zullen tijdens het ontdekken soms wel verdwalen, maar weet dat wij altijd met jullie mee zullen lopen.
Welkom in het 6de leerjaar, de laatste halte in Basisschool Hertog Karel!           Nog één jaartje en dan is jullie lagere schoolcarrière geteld! Wij, meester Jonas en juf Hilde, zullen jullie helpen om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op deze stap. Samen zullen we hard moeten werken, dat zal je al gauw merken. We gaan uiteraard nog rekenen, schrijven, lezen spreken zowel Nederlands als Frans. Maar we maken daarnaast nog genoeg tijd vrij voor andere dingen : acteren, musiceren, plezier maken en bewegen. Onze deur staat altijd open voor vragen of goede raad. Hopelijk genieten we samen van dit spetterende jaar!
Hallo, Ik ben juf Lieselot van 2B en die kids zijn dik oke! Bij mij ga je de hoofdletters leren schrijven, de hoofdletterspinnen gaan je hier met plezier in begeleiden. De tafels worden al zingend aangebracht en we leren de getallen tot 100 tellen, zo gaat rekenen een stukje sneller! Ook leren we enkele Franse woordjes zoals bonjour, au revoir, voilà nu zijn we klaar! Nu iets over de juf. Sporten doe ik ook heel graag, dat geeft me energie en ik maak ook graag plezier! Ik ben nu éénmaal een bezige bij en leer dan ook graag de kindjes iets bij, dat maakt me dan ook oh zo blij! De juf houdt heel erg van haar kat ‘Cartouche’, want hij is gelijk een ‘pluche’. Knuffelen vind ik dan ook o zo fijn, daarvoor moet je met juf Lieselot zijn! Mijn motto is: Geniet, dans, schitter en straal. Kies er niet eentje, maar doe het dit jaar allemaal! ;-)
instapklas
Hallo allemaal, Ik ben juf Valerie. Ook in het derde leerjaar gaan we weer veel leuke dingen doen. Zo beginnen we met cijferen, gaan we op een toffe manier werken rond taal, leren we over de koningen van België en nog zoveel meer. We willen ook veel dingen samen doen: we trekken de natuur in, gaan op uitstap, sporten samen, enzovoort. Komen jullie mee op stap met ons?
3de leerjaar 1ste en 2de kleuterklas 3de kleuterklas 1ste leerjaar 2de leerjaar 4de leerjaar 5de leerjaren 6de leerjaren