basisschool Hertog Karel
Omdat elk kind het waard is!
Juf Michele ontfermt zich met heel veel liefde en geduld over de peutertjes en de kleinste kleutertjes. Ze zorgt voor een warm nestje op school.

Team Langveld

Juf Véronique houdt van avontuur en neemt jullie mee op een voorbereidende cijfers-letters-ontdekkingsreis in de klas, in de heemtuin, aan de vijvers en in een omgetoverde piraten- of indianenturnzaal.
Juf Kristel doet super leuke dingen in de klas en maakt naar school gaan leuk. Ze vindt het niet zo erg als je al eens iets vergeet want dat overkomt haar ook regelmatig. Ze wijst je heel lief op de foutjes die je maakte.
Juf Natalie is een toffe en zotte madam! Alle kinderen zijn haar schatten. Wel verliest zij heel de tijd haar spullen tussen al haar prullen. Bij haar is het in de klas heel leuk want we lachen ons vaak een breuk. Een foutje maken kan bij haar geen kwaad. Ze staat altijd voor iedereen paraat!
Meester Kristof heeft veel gevoel voor humor. De meisjes vinden hem knap en tof. De jongens vinden hem cool. Hij doet nooit flauw en is heel sportief.
en daar bovenop... Meester Roel van zedenleer wordt niet snel boos. Hij laat de kinderen soms mee de lesonderwerpen kiezen en zijn lessen zijn super leuk. Juf Carina van godsdienst geeft goede en interessante lessen. Ze werkt heel hard, zeker bij de communies; dan staat ze altijd paraat om iedereen te helpen. Ze is heel lief en ze is ook erg duidelijk. Juf Nele zorgt voor de sportiviteit en sport door het leven. Iedereen mag met haar meedoen... Juf Lina turnt met de kleutertjes. Juf Kris coördineert de zorgwerking. Zij plant en voert gesprekken met leerlingen, ouders, therapeuten, clb,…
juf Carina meester Roel juf Oona
juf Nele juf Jasmien juf Kris
conciërge: Peter
Juf Vicky geniet ervan om kinderen nieuwe dingen te leren. Een foutje maken kan geen kwaad, de juf staat klaar om je te helpen. Door samen in de klas flink te werken, hebben we ook tijd om plezier te maken. Zo wil juf Vicky er samen met de kinderen een leuk schooljaar van maken.
2de kleuterklas
We gaan knippen, we gaan scheuren, we gaan mooie plaatjes kleuren. Even in de poppenhoek of wat lezen in een boek. We gaan lekker samen spelen en zullen ons dus zeker niet vervelen. Want het is ontzettend fijn dat hier zoveel vriendjes zijn!
Ik ben juf Heleen, zoals mij is er maar één. Altijd even enthousiast, zelfs als er iemand in zijn broekje plast. Knippen kan ik heel goed, dat brengt mij in een vrolijke mood. Stilzitten is niet aan mij besteed, ik ben een spring-int- veld dat je dat maar weet.
kinderverzorgster
Sporten bij juf Lina is heel goed, omdat je dan veel bewegen moet. Sporten bij juf Lina is altijd fijn voor groot en klein! Sporten bij juf Lina maakt iedereen blij, want we leren heel veel bij!
juf Lina
Juf Elke vindt het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in de klas. Als de sfeer goed is, dan kan er veel. Daarom werken de leerlingen in het vijfde leerjaar veel samen maar leren ze ook zelfstandiger worden. Ze wil jullie graag meegeven dat we van proberen nieuwe dingen kunnen leren.
5de leerjaar 6de leerjaar 4de leerjaar 2de en 3de leerjaar 1ste leerjaar 3de kleuterklas 1ste kleuterklas